Pinnsveins Hund

Trim- och pälsvård, färskfoder och uppfödning av svart Schnauzer!

Vom og Hundemat

Färskfoderprodukter

Vom og Hundemat A/S producerar färskfoder till hundar baserat på kyckling, vom, lax och innanmäte. Fodret är vitaminiserat med de vitaminer och mineraler som är essentiella för hundar. Fodret passar alla sorters hundar och är ypperligt för brukshundar och andra högpresterande hundar. Fodret säljs i 500 gr och 5 kg korvar samt 20 kg block.

Pris för 5 kg korv är 149 kr/korv (säljes i första hand till uppfödare)
Pris för 500 g korv nr. 25, 33, kyckling 100% och Kyckling med ris är 19 kr/korv

Pris för 500 g korv Sprint och Valpefor är 20 kr/korv
Pris för 500 g korv StoreVom och Exklusiv är 24 kr/korv

HUNDEMAT m/lax (nr. 25)

Kyckling, vom, innanmäte samt lax. Vitaminiserat.

Detta färskfoder är baserat på VoH's orginalfoder som ni ser nedan men de har även tillsatt lax. Lax är ju som bekant rikt på marint omega-3. Fodret innehåller därmed en hög dos av de essentiella fettsyrorna DHA samt EPA.
Dessa fettsyror har en positiv effekt på leder och immunförsvar samt att bidrar till ökad hud, päls och tasshälsa. Fodret passar utmärkt som både helfoder och tilläggsfoder.

Hundemat Exklusiv

Färsk nötvom, hjärta, lunga, lever, fett och Omega-3. Vitaminiserat samt tillsatt benmjöl. 

Exklusiv är vårt kycklingfria helfoder som passar hundar hundar som behöver gå upp i vikt, har känsliga magar och/eller har dålig aptit. Givetvis innehåller det inget spannmål eller andra kolhydrater, precis som våra andra foder (utom Hundmat m Ris). Exklusiv är vårt fetaste och därmed kalorikaste foder.

 

HUNDEMAT (nr. 33)

 
Kyckling, vom och innanmäte. Vitaminiserat.

Detta är VoH's originalfoder och är tillsammans med HUNDMAT m Lax deras populäraste färskfoder och har producerats sedan deras start 2000. Fodret passar utmärkt som helfoder. Det enda tillskott som eventuellt kan behövas är en olja rik på omega 3, t ex lax- eller sälolja. Hundemat är ett helfoder. Samtliga foder från oss passar även utmärkt som tilläggsfoder till hundens favorit torrfoder.

KYCKLING


100% kyckling. Vitaminiserat.

KYCKLING är ett utmärkt tilläggsfoder som består av kött, skinn och skrov från kyckling (inga innanmäten, huvuden eller fötter/klor).

Av VoH's foder har detta foder har visat sig vara det bästa alternativet för allergiska hundar. Många hundar med omfattande allergier fungerar utmärkt på detta foder, även då som helfoder.

STOREVOM


100% vom. Vitaminiserat.

Användningen av vom som tilläggsfoder har länge varit populärt bland draghundsförare och jägare. Vom är numer mycket magrare än förr på grund av att fettet numer skärs bort. VOM från oss luktar lite, men hundarna älskar det!

VOM har ett lågt innehåll av kalcium och fosfor och bör därför inte användas som helfoder under längre tid utan dessa som tillskott.

VALPEFOR

Kyckling, vom, lax, ägg och oxlever. Vitaminiserat. Lite mer protein – lite mindre fett.

I valpfodret har VoH tagit bort innanmätet men har tagit vara på oxlever och tillsatt ägg. Detta resulterar i ett foder med mindre fett och mer protein än deras traditionella blandningar. 29 % av den omsättningsbara energin i VoH's VALP foder kommer från protein. Detta säkrar valpens tillväxt och utveckling. Vårt valpfoder är ett helfoder.

HUNDEMAT M/RIS

Färsk kyckling, nötvom och kokt ris. Vitaminiserat

Detta är en eftertraktad produkt från hundägare av miniatyr hundar som inte vill använda torrfoder.  Inaktiva hundar och en del små hundar kan få förstoppning vid full matning av de andra produkterna från Vom og Hundemat. Detta beror på att de ingredienser som vi använder har mycket hög smältbarhet och det blir väldigt lite avföring. I Hundemat m Ris kommer 12,5% av energin från kolhydrater och det är den enda blandningen som inte består enbart av animaliska produkter. Hundemat m Ris har därför en lägre energitäthet och upptaglighet. Detta lämpar sig bra för hundar som är överviktiga och/eller trög mage. Blandningen är ett helfoder och kan kompletteras med en Omega-3 olja.

SPRINT

Kyckling, vom, oxlever, lax och ägg. Vitaminiserat.

SPRINT är det mest proteinrika fodret VoH har. Precis som i deras VALP foder så har de tagit bort innanmätet men har då tillfört ännu mer protein samt ägg. Detta resulterar i ett foder där 32 % av den omsättliga energin som kommer från protein. SPRINT innehåller därmed en mycket hög mängd omsättnigsbart protein som räcker gott och väl till högpresterande hundar inom jakt, draghundsport, racing och agility. SPRINT är ett helfoder.

SNACK-KORV

Denna snack korv i naturtarm är en riktig godbit för hunden! I dagsläget finns det i Hundemat och Hundemat m Lax.
OBS! Säljs endast i 10 kg säck.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.