Pinnsveins Hund

Trim- och pälsvård, färskfoder och uppfödning av svart Schnauzer!

Pinnsveins Hund

Presentation

Genom åren har jag skaffat mig stor erfarenhet av både hund och häst sedan mitten av 70-talet. Mitt stora djurintresse började redan tidigt i barndomen. Har växt upp med både hästar och hundar i vardagen. Har haft svart Schnauzer sedan 2004 och har även egen uppfödning sedan 2008 under namnet Kennel Pinnsvein.

 

Är utbildad hundtrimmare för strävhårshundar och håller även trimkurser vid intresse. Har gått uppfödarutbildning genom STOKK och gått en del handlerutbildningar samt deltagit i många hundkurser inom både lydnad, agility och spår genom åren. Har utfodrat mina egna hundar och valpar med enbart BARF (Biologiskt Anpassad Rå Föda) med gott resultat sedan 2005 och har läst mig till en hel del om näringslära och BARF och även gått på föreläsningar av Jill Mellström.

 

Verksamhet

Pinnsveins Hund har uppfödning av svart Schnauzer, trimning och pälsvård, försäljning av färskfoder och försäljning av diverse hundartiklar. Jag tar även emot hundar som behöver passning när husse och/matte åker bort (dock enbart i liten omfattning).

 

Förutom Trimning och pälsvård klipper jag även klor, badar och fönar, plockar ur och rengör öron, tömmer analsäckar och skrapar tandsten (ej svåra fall, då rekommenderar jag veterinär).

 

Jag säljer endast färskfoder utan tillsatser, dvs utan konserveringsmedel, smakförstärkare, färgämnen, spannmål, potatisfibrer mm. Då det är min övertygelse att hundar ska äta så naturlig mat som möjligt för att må bra. Det är foder som stimulerar magsäcken och slemhinnorna istället för att irritera. Det kräver lite mer frysutrymmen för hundägaren och lite mer planering, men man får istället en frisk och aktiv hund med glänsande tjock päls och friska tänder som slipper allergier, klåda, övervikt, näringsbrist, diabetes och mag- och tarmproblem.

 

Tider/bokning/beställning

Då jag även har en fast anställning och bedriver detta som en bisyssla, så är jag inte tillgänglig för trimning och pälsvård förrän efter 17:00 måndag-fredag och helger mellan 10-18.

 

Kontakta mig först vid beställning och hämtning av foder/trimtid för att få en tid bokad.

 

Jag nås lättast på mobil: 0735-29 83 66 eller via e-post: [email protected]

 

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.